Verkeer
Stuur appje
Zoek
Volkspark wordt omgetoverd tot speelparadijs
Volkspark wordt omgetoverd tot speelparadijs
Evenement
Volkspark wordt omgetoverd tot speelparadijs

De tweede editie van Play @ the Park komt eraan. Dit jaar wordt het Volkspark omgetoverd tot een groot beweegparadijs. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen zich hier helemaal uitleven. Het park wordt opgedeeld in vier zones: Sjors Sportief, Sjors Creatief, de nieuwe Game Zone en de Fun Zone.

Enschede
t/m 26 apr
11:00

Game Zone
In deze nieuwe zone kunnen kinderen ervaren hoe het is om tegelijkertijd te gamen én te bewegen. Met  VR brillen, Playstation 5 (Fifa 23), Fortnite, XBox (Ijshockey), Computer games, Voetbal tv met Sega megadrive en de allereerste Fifa, F1 Max Verstappen racestoel, Arcadekast met Streetfighter en Nintendo met oude tv (Duckhunt).

Sjors Sportief
Hier kunnen de koters kennis met verschillende sporten, door mee te doen aan clinics van (sport)verenigingen. Een greep uit de verschillende activiteiten: circusspelen, dammen, tennis, rugby, korfbal en turnen.

Sjors Creatief

Het ontdekken van creativiteit staat hier centraal. Van samen een muziekinstrument maken tot aan schilderen of hutten in elkaar zetten. Er kan worden gebouwd met bamboe, er is een DJ Workshop en er zijn verschillende knutselactiviteiten.

Fun Zone
Samen plezier maken, daar gaat het om in deze grootste zone. Fietsen voor een lekkere smoothie, laser gamen, een potje bubbel voetbal of gewoon even chillen. Hier mag het allemaal. Een opsomming van alle onderdelen: springkussen, laser gamen, stoepranden, BMX, Blazepods, Krat stapelen, Blikgooien, Fit & Fun, Bubbel voetbal, Boogschieten en Swing him off.

Praktische informatie

  • Gratis deelname
  • Hoofd entree: Parkweg
  • Parkeren (beperkt aantal plekken): Parkweg en Volksparksingel 30 (bij ELTC)
  • Parktoiletten zijn open
  • Gratis fruit
  • Gratis flesje water
  • Iedereen is welkom

wanneer?

11:00 - 15:00 uur

waar?

prijs

Gratis