Verkeer
Stuur appje
Zoek
BAM! Festival 2023
BAM! Festival 2023
Evenement
BAM! Festival 2023

BAM! is een veelzijdig festival voor jong en oud. Van rock- tot popmuziek, van blues tot house, er is voor ieder wat wils! Muziek, theater en kunst worden op een unieke manier samengebracht en zorgen voor prachtige momenten. Vele bekende artiesten zijn door de jaren heen bij te gast geweest. Denk aan Caro Emerald, Lucas Hamming, Wudstick, Diggy Dex and de CCR Revival band. Niet alleen bekende artiesten verdienen een plaatsje in de spotlight. Elk jaar bieden zij ook onbekende en internationaal talent het podium.

Hengelo
t/m 20 mei
18:00

Maar BAM! is meer dan alleen muziek. Elk jaar wordt er een scala aan workshops gegeven, wordt er poëzie voorgedragen en zijn (lokale) kunstwerken te bewonderen. Voor de kleine BAM! bezoekers is er natuurlijk ook van alles te doen.

Programma 2023

Op het programma vind je dit jaar o.a. Brainpower (foto), Druiprek XL, Shantel & Bucovina Club Soundystem (DE), Bunker, Cavolo Nero, Femme Fugazi, Hardslag, Ten Times A Million, Wies, Toontje Lager, Jikke Schepers, André Manuel en nog heel veel meer. Check het complete programma op de website van BAM!

BAM! Tribute


Net als vorig jaar staat de vrijdagavond in het teken van tribute bands. Dit jaar kan je luisteren naar de Winterswijkse band Smoorverliefd met een eerbetoon aan de alom bekende band Doe Maar. Ook de Dutch Joe Cocker Tribute zal de BAM! bühne betreden. DJ Arris maakt de avond compleet en zal het veld voorzien van fijne muziek tussen de bands door.

wanneer?


waar?

prijs

Gratis