Verkeer
Stuur appje
Zoek
Tropical Streetfood Festival
Tropical Streetfood Festival
Evenement
Tropical Streetfood Festival

“De Drie Straatjes” – Smutsstraat, De Wetstraat en Drienerstraat – slaan de handen ineen om ook dit jaar de Drienerstraat weer om te toveren tot een waar tropisch festijn. Het festival wordt door de organisatie benaderd als de uitgelezen kans om het publiek te laten zien – en vooral te laten proeven en ervaren – wat de ondernemers van “De Drie Straatjes” te bieden hebben.

Hengelo
t/m 08 jul
13:00

Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld een workshop schilderen volgen bij Cadré. Daarnaast kan men onder andere shoppen bij de kramen van Salon Skin Glow, Vandaag Concept Store en E-Hair, genieten van de lekkernijen van SMAAK28, Lab 26 en Toko Ibu Lizzy én kun je heerlijke craftbieren proeven van De Bierstudio.

Naast de ondernemers van de straatjes zelf, is er een ook een aanvullend aanbod food & drinks. Er staan verschillende stands waar je kan genieten van de lekkerste hapjes en gerechtjes, cocktails en prosecco.

Ook aan de kinderen is gedacht, met popcorn, suikerspinnen, ijs en nog veel meer lekkers. Behalve food & drinks is er ook veel muziek, entertainment, een loterij en een foto winactie.

Het festival is op zaterdag 8 juli, van 13:00 tot 20:00 uur. Dezelfde dag vindt ook “Tropical Night” plaats in het centrum van Hengelo. Daarmee sluit dit evenement naadloos aan op het programma.

Volg de Facebook en/of Instagram pagina van De Drie Straatjes om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

wanneer?

Van 13.00 uur tot 20.00 uur

prijs

Gratis