Verkeer
Stuur appje
Zoek
Introductieconcert in Enschede
Introductieconcert in Enschede
Evenement
Introductieconcert in Enschede
Optredens op Oude Markt

Het nieuwe studiejaar wordt feestelijk ingeluid met het jaarlijkse Introductieconcert. Vanaf het podium op de Oude Markt zijn er gedurende de avond optredens van Nederlandse topartiesten.

Enschede
t/m 30 aug
19:30

De avond wordt om 19.30 uur afgetrapt door Maartje, die scherpzinnige Nederpop in het verlengde van Eefje de Visser en Froukje maakt. Naast haar opleiding Popacademie aan het ArtEZ Conservatorium Enschede neemt ze deel aan Metro’s Finest dat onderdeel uitmaakt van het talentontwikkelingstraject van poppodium Metropool.

Feesten tot één uur

Vervolgens is het de beurt aan Claude, die met zijn debuutsingle Ladada (Mon dernier mot) in één klap een nummer 1-hit. De zanger wordt vanwege zijn stijl al vergeleken met een van zijn grote voorbeelden, de Belgische zanger Stromae. Claude wordt opgevolgd door singer-songwriter Flemming, die al meerdere nummers in de Top 40 heeft gestaan.

Het Introductieconcert, dat tot 1.00 uur duurt, wordt afgesloten door Prins S. en De Geit. De band is een van de grootste sensaties op dit moment met een mix van rap, elektro, rock en pop. Tussen alle acts door zorgt het dj-duo The Heartbreaks dat de sfeer op de Oude Markt erin blijft.

wanneer?

30 augustus 19:30

waar?

prijs

Gratis