Verkeer
Stuur appje
Zoek
Expositie van geschilderde stillevens door Gé Roessink
Expositie van geschilderde stillevens door Gé Roessink
Kunst en cultuur
Expositie van geschilderde stillevens door Gé Roessink
expositie

In Kulturhus Het Akkerhus in Ypelo weer een nieuwe expositie van kunstwerken te bewonderen met deze keer geschilderde stillevens van kunstschilder Gé Roessink uit Enter.

Ypelo
t/m 25 aug
14:00

Gé Roessink heeft in 1983 een cursus schilderen gevolgd. Hij was toen als (huis)schilder in dienst bij een bedrijf. In zijn vrije tijd maakte hij schilderijen. In 1989 begon Gé voor zichzelf en had hij jaren lang geen tijd meer voor zijn grote hobby. In 2010 pakte hij de draad weer op. Nu maakt hij elk jaar een prachtig schilderij. Gé schildert bij voorkeur stillevens. Geheel volgens een eigen compositie, waaraan hij veel tijd besteedt en dat is ook te zien bij de werken uit deze prachtige expositie!

Op de vrijdagmiddagen 25 augustus, 29 september en 27 oktober 2023, van 14.00 uur tot 16.00 uur is het Akkerhus speciaal voor de expositie opengesteld. De koffie staat klaar; de toegang is gratis, u kunt vrij binnen lopen en u bent dan ook van harte welkom!

Voor groepen e.d. is bezoek op afspraak ook mogelijk op andere tijden. Daarvoor kunt u mailen of bellen met de beheerder van Het Akkerhus via [email protected] of 06 12 28 85 70.

Kulturhus Het Akkerhus Ypeloschoolweg 2B Ypelo www.akkerhus.nl/exposities

wanneer?

25 augustus 14:00

prijs

Gratis