Verkeer
Stuur appje
Zoek
Enschedese Singelloop uitgebreid met de 10 Engelse mijl
Enschedese Singelloop uitgebreid met de 10 Engelse mijl
Actief
Enschedese Singelloop uitgebreid met de 10 Engelse mijl
Voor de 26e keer

De 26e aflevering van de Menzis Singelloop heeft plaats op zondag 10 september. De Singelloop gaat over alle Enschedese singels, met start en finish in het Volkspark. Nieuw dit jaar is de 10 Engelse Mijl, waarbij deelnemers twee rondes over de singels lopen. Gedurende de Singelloop is de binnenzijde van de singels tijdelijk niet toegankelijk voor verkeer.

Enschede
t/m 10 sep
10:00

Aan de Singelloop doen traditiegetrouw duizenden deelnemers mee aan hun rondje over de singels (8 kilometer), de 10 Engelse mijl (16 kilometer) en de Kidsrun van 850 meter. 

Vanuit het Volkspark lopen de deelnemers met de klok mee. De route is als volgt: Tubantiasingel, Boddenkampsingel, Lasondersingel, Laaressingel, Oliemolensingel, Hogelandsingel, Varviksingel, Getfertsingel, Pathmossingel en Volksparksingel.

Op de volgende plekken en tijden moet er rekening gehouden worden met verkeershinder op de singels: 

10:00 – 12:15 uur binnenring singels, waarbij telkens het gedeelte dat niet of niet meer door de lopers wordt gebruikt, beschikbaar is. De buitenring van de singels is gedurende deze periode steeds wél toegankelijk.

12:35 – 14:30 uur: Volksparksingel en Parkweg (binnenring).

Het Volkspark staat op zondag 10 september in het teken van de 26e Singelloop. Deelnemers en bezoekers wordt aangeraden om met de fiets te komen en deze aan de kant van de Tweede Emmastraat of aan de kant van de Tubantiasingel te stallen. 
Kijk voor meer informatie op www.singelloop-enschede.nl

wanneer?

10 september 10:00

waar?

prijs

Gratis