Verkeer
Stuur appje
Zoek
Theatervoorstelling Het zal Oons ’n Zorg Wean in Rossum
Theatervoorstelling Het zal Oons ’n Zorg Wean in Rossum
Evenement
Theatervoorstelling Het zal Oons ’n Zorg Wean in Rossum
Kulturhus de Cocer

Wil je weer eens een avond genieten en lachen dan is dit voor iedereen de avond om dat te beleven! In Rossum is er op 28 september ’s avonds in de Cocer een theatervoorstelling met een duidelijke titel; Het zal Oons ’n Zorg Wean

Rossum
t/m 28 sep
19:30

Wil je weer eens een avond genieten en lachen dan is dit voor iedereen de avond om dat te beleven! In Rossum is er op 28 september ’s avonds in de Cocer een theatervoorstelling met een duidelijke titel; Het zal Oons ’n Zorg Wean Theater vol humor, met veel Twents natuurlijk maar ook onroerende liedjes in de Nedersaksische taal. En alles speelt zich af rondom een zorgboerderij. Kortom een super fijne avond met tekstbijdrage van Thijs Kemperink.

Algemene informatie

Soort voorstelling: Streektaal/Nedersaksisch (Twents)

Voor het reserveren van tickets kunt u bellen met de Bisschop, 06.19882519 of mailen naar [email protected] , in Rossum.

De kosten zijn € 17,50 per persoon.

De koffie en thee is voor onze rekening tijdens de inloop vanaf 19.30, en om 20.00 starten we. Uiteraard zit er een pauze in voor een toiletbezoek of een drankje en na de voorstelling is er tijd voor een biertje en een wijntje!

In de Cocer is er plaats voor 130 stoelen, dus op is op!

Voor meer informatie kunt u ook kijken op Facebook: https://www.facebook.com/ALWIEenESTHER

wanneer?

Donderdag 28 september inloop vanaf 19.30, en om 20.00.

prijs

€ 17.5