Verkeer
Stuur appje
Zoek
Brugger Festijn in Glanerbrug
Brugger Festijn in Glanerbrug
Evenement
Brugger Festijn in Glanerbrug
Winkelboulevard

In Glanerbrug staat deze zondag alles in het teken van Brugger Festijn. Het dorpsfeest keerde vorig jaar na een lang afwezigheid terug. Vanwege het succes van vorig jaar, vond de organisatie dat een tweede editie niet kan uitblijven

Glanerbrug
t/m 10 sep
11:00

Horecaplein

Nadat je langs de meer dan tachtig kramen langs de Gronausestraat hebt geslenterd kan je even tot rust komen op het horecaplein voor een hapje en een drankje. Een plek waar Glanerbruggers ook elkaar kunnen ontmoeten voor een praatje. Er staat een groot podium waar je kan luisteren naar de livemuziek van de band Super Sundays of de muziek van DJ Gerbie.

Verenigingen

Verschillende Glanerbrugse verenigingen hebben aangekondigd zich te komen presenteren op het festijn. Voor de kinderen zijn er attracties waar ze zich sportief kunnen uitleven. In de buurt van het horecaplein staat ook de Formule 1 Red Bull van Max Verstappen. Helaas mag er niet in gereden worden, maar bewonderen en foto's maken mag wel. Verder demonstreert de Brandweer Glanerbrug op de hoek van de Abel Tasmanstraat en de Gronausestraat hun vaardigheden.

wanneer?

10 september 11:00

waar?

prijs

Gratis