Verkeer
Stuur appje
Zoek
Sustainable Fashion Experience Enschede
Sustainable Fashion Experience Enschede
Evenement
Sustainable Fashion Experience Enschede
Shop, swap en beleef

Textiel en Fashion Community Overlap in Enschede organiseert tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week (DSFW) een Experience Center in Enschede. Hartje stad bij Concordia aan de Langestraat 56 in Enschede, kan iedereen van 5 t/m 8 oktober sustainable fashion shoppen, swappen en beleven. Een gedeelte van de Expo Ruimte wordt door Overlap veranderd in een Swap Station waar je vier dagen lang jouw waardevolle kledingstukken, die je niet meer draagt kunt ruilen voor andere mooie items. De Concordia Shop wordt die dagen gevuld met Sustainable Fashion Design, accessoires en lectuur.

Enschede
t/m 08 okt
10:30

Hieronder vind je specifieke activiteiten per dag of tijdsslot. Let op: voor de kledingruil bij Concordia kan maximaal 3 stuks per persoon ingenomen worden en wordt er een servicebijdrage van €5,00 per persoon/per swap gevraagd.

 • Donderdag 5 oktober van 10:30 - 17:00 
  Overlap Swap Station in de Expo Ruimte van Concordia met duurzame fashion tips en een presentatie van de ECOPOLITAN Jurk die te lezen is als een Magazine. De Concordia Shop is vier dagen gevuld met Sustainable Fashion Design, accessoires en lectuur.
 • Donderdag 5 oktober van 19:30 - 22:00, inloop vanaf 19:00
  Panel talk: praat mee met experts op het gebied van duurzame kleding en textiel.
 • Vrijdag 6 oktober van 10:30 - 17:00 
  Net als donderdag kan iedereen terecht voor Sustainable Fashion in de Concordia Shop en in de Expo ruimte kunnen weer waardevolle kledingstukken geruild worden voor andere mooie items.
 • Vrijdag 6 oktober van 17:30 - 19:30, inloop vanaf 17:00
  Hoe kunnen we de huidige fashion industrie verduurzamen? Kijk samen naar korte documentaires/films en discussieer in het Auditorium van de Expo Ruimte. 
 • Zaterdag 7 oktober van 10:30 - 17:00
  Sustainable Fashion Experience in de Concordia Shop en in de Expo ruimte en een DIY label-actie van Quinta Bies.
 • Zondagmiddag 8 oktober van 12:00 - 17:0
  Sustainable Fashion Experience in de Concordia Shop en in de Expo ruimte. Kunstenaar Quinta Bies geeft live met haar label-actie een extra Slow Fashion tintje aan je geruilde of bestaande kleding.

wanneer?

Donderdag 5 t/m zondag 8 oktober

prijs

Gratis