Verkeer
Stuur appje
Zoek
Lekker Lachen Om Twentse Humor met TWENTE PLAT
Lekker Lachen Om Twentse Humor met TWENTE PLAT
Theater
Lekker Lachen Om Twentse Humor met TWENTE PLAT
twentse cabaret

Twente is het land van tradities. Van klootschieten tot kraamschudden en van midwinterhoornblazen tot carbid schieten: Twente is trots op z`n cultuur. Ook een echte twentse traditie is de tournee van het gezelschap Twente Plat. Al jarenlang komt dit twentse cabaret elk seizoen met een heerlijk en gloednieuw programma waarbij het goed toeven is. Het publiek een prachtige avondje uit bezorgen is het ultieme doel en daarin speelt de twentse humor de absolute hoofdrol.

Denekamp
t/m 06 okt
20:00

Alle bekende personages worden ook dit seizoen weer ten tonele gevoerd.

Hendurk & Geessie is het boerenechtpaar dat op smeuige wijze verteld over de bijzondere figuren uit hun dorp, Mans is de jonge cabarettier die zijn avonturen voornamenlijk beleefd in „het Haagse“, waar hij als „beveiliger van Mark Rutte“ in de weer is. Een ijzersterke creatie, waarmee hij de lachers op zijn hand krijgt. Aaltje & Trijntje zijn ook weer van de partij, twee al wat oudere hartsvriendinnen die heel wat te stellen hebben met hun mannen en hun kleinkinderen. De twee „dames“ zijn elk seizoen weer goed voor vele lachsalvo`s.

In de muziekale omlijsting zijn alle vier de leden van Twente Plat van de partij. Ze brengen een aantal heerlijke dialectnummers, waarbij zij zichzelf begeleiden op een diversiteit aan instrumenten.

Twente Plat speelt op Vrijdag 6 Oktober een voorstelling in Kulturhus Denekamp, Oranjestraat 23, telefoon 0541 745300. Aanvang 20.00 uur.

De entreekaarten voor deze heerlijke avond uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar bij het Kulturhus. Vergeet niet: Lachen is gezond dus: mis het niet!!

wanneer?

Vrijdag 6 Oktober 
Aanvang 20.00 uur.

waar?

prijs

€ 21