Verkeer
Stuur appje
Zoek
Theateravond in het Akkerhus Ypelo
Theateravond in het Akkerhus Ypelo
Theater
Theateravond in het Akkerhus Ypelo
Capriccio’97

Op vrijdagavond 13 oktober 2023 staat er weer een gezellige Akkerhus buurttheateravond met dit keer een muzikale klucht op het programma. Op deze avond staat Muziektheater Capriccio’97 op de planken van het Akkerhus met de superleuke voorstelling “Het Schip in” waarbij zij het publiek meenemen op een spannende wereldcruise!

Ypelo
t/m 13 okt
19:30

Het stuk speelt zich o.a. af op het dek van een luxe cruiseschip waar de bemanning onder leiding van kapitein Jack z’n best doet om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Natuurlijk worden er diverse excursies gemaakt waar spannende avonturen worden beleefd. De crew bestaat uit schoonmaakster Truus, die echt zo min mogelijk doet en eigenlijk alleen maar van een betaalde vakantie wil genieten. Der Rudy is entertainer op het schip en vertelt aan iedereen die het horen wil hoe beroemd hij wel niet is. Tineke is de activiteitenbegeleider en zij neemt haar taak zeer serieus; ze staat letterlijk geen seconde stil. Technicus Susan is supergoed in haar vak, maar minder goed in de omgang met mensen. Kapitein Jack heeft de leiding over het schip en de bemanning maar slaagt niet erg goed in het leiding geven, aangezien hij nogal eens overruled wordt door Gastvrouw Bets die gastvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, maar zelf nou niet bepaald het goede voorbeeld geeft.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de avonturen van de crew en de gasten? Kom dan naar de voorstelling op 13 oktober a.s. in het Akkerhus in Ypelo.

Aanvang: 20.00 uur; inloop en kaarten ophalen kan vanaf 19.30 uur. De kosten bedragen € 7,50 per persoon en hiervoor ontvangt u een kaart voor het toneelstuk inclusief een kop koffie of thee. U kunt deze kosten bij de ingang contant of via PIN betalen.

Uiteraard is er na afloop van de voorstelling ruim gelegenheid om nog iets te drinken aan de gezellige Akkerhus bar! Reserveren kan door te mailen naar [email protected] of via het reserveringsformulier op www.akkerhus.nl/buurttheater.

wanneer?

13 oktober 19:30

waar?

prijs

€ 7.5