Verkeer
Stuur appje
Zoek
Twentse Big Fun Show Band viert 25-jarig jubileum
Twentse Big Fun Show Band viert 25-jarig jubileum
Evenement
Twentse Big Fun Show Band viert 25-jarig jubileum
spetterend optreden

Op zondag 15 oktober 2023 bestaat de Twentse Big Fun Show Band exact 25 jaar. Dat wordt natuurlijk gevierd met een spetterend optreden! U bent van harte welkom om dit met ons te vieren in zalencentrum Rouwhorst aan de Ootmarsumsestraat 9 in Oldenzaal, aanvang 15:00 uur (zaal open vanaf 14:30 uur). De toegang is gratis.

Oldenzaal
t/m 15 okt
14:30

Eerste prijs gehaald

Huub Kamphuis, voorzitter en lid van het eerste uur: “De Big Fun Show Band is ontstaan uit een aantal enthousiaste muzikanten van de “Ramp’nbloazers”. Deze kapel kwam oorspronkelijk uit Oldenzaal en was rond de eeuwwisseling een begrip in Twente. We hebben zelfs een eerste prijs gehaald tijdens bij een landelijk blaaskapellenfestival,” vertelt Kamphuis. Later is de groep uitgebreid en omgedoopt in de Big Fun Show Band. Kamphuis: “De band heeft uiteraard een uitgebreide blazerssectie, bestaande uit 4 trompettisten, 4 trombonisten en 5 saxofonisten, met daarnaast een slagwerker, toetsenist, gitarist en bassist, twee zangers en twee zangeressen. De leden komen uit Hengelo, Enschede, Almelo, Enter, noem maar op… en we repeteren in Borne. Een echte Twentse band dus!” De muzikale leiding is in handen van Hugo Masselink, een gedreven muziekdocent en zeer ervaren uitvoerend muzikant in o.a. het Orkest van het Oosten en het Freddy Golden Gala Orkest.

Dansen

De Big Fun Show Band treedt regelmatig op in de regio, zoals onlangs nog op “De Boeskool is lös” in Oldenzaal. Het repertoire is in de loop van de jaren steeds verder uitgebreid. De band speelt vooral top 2000 klassiekers, variërend van Kool and the Gang tot Jan Smit, van Bruno Mars tot Marianne Rosenberg en van Gloria Estefan tot James Last. “We spelen altijd met een flinke portie ‘fun’ en gezelligheid. Samen met het publiek maken we er een feestje van. Mensen staan vaak al snel lekker te dansen,” vertelt Kamphuis.

Jubileumconcert Big Fun Showband

Informatie over het concert:

Datum: zondag 15 oktober 2023

Tijd: aanvang 15:00 uur, zaal open om 14:30 uur

Plaats: Zalencentrum Rouwhorst, Ootmarsumsestraat 9 in Oldenzaal

Entree: Gratis

wanneer?

15 oktober 14:30

prijs

Gratis