Verkeer
Stuur appje
Zoek
Anjerconcert door fanfare ‘Bereden Wapens’
Anjerconcert door fanfare ‘Bereden Wapens’
Muziek
Anjerconcert door fanfare ‘Bereden Wapens’
Veteranendag

In samenwerking met de Veteranen Vereniging Gemeente Wierden (VVGW) organiseert de gemeente Wierden op vrijdag 10 november de jaarlijkse veteranendag. Deze dag wordt afgesloten met een Anjerconcert in de Gereformeerde Kerk Wierden. Inwoners van de gemeente Wierden zijn van harte welkom om dit concert bij te wonen.

Wierden
t/m 10 nov
19:30

Anjerconcert ‘You’ll Never Walk Alone’

Het Anjerconcert ‘You’ll Never Walk Alone’ wordt verzorgd door de Fanfare ‘Bereden Wapens’ en brengt een muzikale ode aan kameraadschap. Het concert wordt aangeboden door de Koninklijke Landmacht, de Fanfare ‘Bereden Wapens’, Nationaal Comité Veteranendag, Veteranen Vereniging Gemeente Wierden en gemeente Wierden. Veteranen zijn persoonlijk uitgenodigd en hebben gratis toegang.

Burgemeester Doret Tigchelaar en Bart Beldman, voorzitter VVGW: “We zijn vereerd dat we in Wierden dit Anjerconcert mogen organiseren. Een prachtig resultaat van onze samenwerking. We organiseren de veteranendag niet alleen vóór de veteranen in onze gemeente, maar juist mét onze veteranen. Hopelijk komen uit onze samenwerking nog vele mooie initiatieven zoals deze voort.”

Praktische informatie

Het concert vindt plaats op vrijdag 10 november in de Gereformeerde Kerk, Spoorstraat 5 in Wierden. De zaal is open vanaf 19.30 uur, het concert start om 20.00 uur en duurt tot circa 21.30 uur. Na afloop van het concert is het ontmoetingscentrum geopend om met elkaar na te kunnen praten onder het genot van een drankje. Kaarten kosten €10,- en zijn vanaf 2 oktober verkrijgbaar bij Primera Enter en Reterink Boekhandel Wierden.

Fanfare ‘Bereden Wapens’

De Fanfare ‘Bereden Wapens’ (FBW) is een van de 2 regimentsfanfares van de Koninklijke Landmacht. Het orkest bestaat uit 22 muzikanten en verzorgt de muziek rondom militair ceremonieel. De Fanfare is onder leiding van ritmeester Jos Zegers. Tijdens het Anjerconcert in Wierden verzorgen solisten Catalijne en Frans Pollux zang en tekst. Gastveteraan tijdens deze avond is Niels Roelen.

Meer informatie over de fanfare via: https://www.defensie.nl/onderw...

wanneer?

10 november 19:30

prijs

Kaarten kosten €10,- en zijn vanaf 2 oktober verkrijgbaar bij Primera Enter en Reterink Boekhandel Wierden.