Verkeer
Stuur appje
Zoek
Theater Kinderboekenweek Losser
Theater Kinderboekenweek Losser
Theater
Theater Kinderboekenweek Losser
“Help ik ga logeren”

Theatervoorstellingen in het kader van Kinderboekenweek in Losser en Overdinkel. Zaterdag 7 oktober komt, speciaal voor de Kinderboekenweek, theatergroep Zwerm de prachtige voorstelling ‘Help ik ga logeren...’ spelen in Losser en Overdinkel. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Geef je dan op via [email protected].

Losser
t/m 07 okt
11:00

Eindelijk is het zover:

Sam komt bij Philine logeren. Philine heeft al 100.000 keer bij hem gelogeerd, maar hij nog nooit bij haar. Hij heeft last van heimwee. En nu slaapt ie een hele week in een vreemd huis, met andere gewoontes én Lena’s Molukse Oma die in het tuinhuis woont en bijna geen Nederlands spreekt. Hij moet wel, want zijn ouders zijn op zakenreis.
Philine en haar familie kunnen bijna niet wachten. Sam heeft wat minder zin in. Eigenlijk ziet ie er best tegenop. Zijn ouders hebben het echt beroerd gepland, want hij moet ook nog oefenen voor zijn kookinsigne bij de scouting. Hoe gaat ie dat nou weer doen als de Oma van Philine de hele dag ingewikkelde Indische gerechten staat te bereiden en alleen

Indonesisch spreekt?
Gelukkig zijn Philine en Sam ondanks alle verschillen vooral beste vrienden. Dus samen lossen ze ook dit probleem op.

wanneer?

Voorstelling Losser:
7 oktober van 11.00-11.40 uur in de raadszaal in ’t Lossers hoes.

waar?

prijs

De kosten zijn €2,50 per kind. Ouders/begeleiders kunnen gratis mee.