Verkeer
Stuur appje
Zoek
Weekend van de Wetenschap bij Museum Natura Docet
Weekend van de Wetenschap bij Museum Natura Docet
Evenement
Weekend van de Wetenschap bij Museum Natura Docet
wetenschap en natuur

Museum Natura Docet nodigt je uit om op zondag 8 oktober de wonderbaarlijke wereld van wetenschap en natuur te ontdekken tijdens het Weekend van de Wetenschap. Of je nu een nieuwsgierige leerling, een enthousiaste leraar, een avontuurlijke ouder of een levenslange leerling bent, er is voor iedereen iets te beleven!

Denekamp
t/m 08 okt
10:00

Wat kan je verwachten?

Van 10.00 tot 17.00 uur openen we onze deuren voor een dag vol activiteiten. Van gekke proefjes tot een boeiende kinderlezing. Met je museumkaartje krijg je gratis toegang tot alle activiteiten. Maak je klaar voor een dag vol wetenschappelijke ontdekkingen en natuurlijke wonderen!

Science on Tour

Tussen 12.00 en 15.00 uur kun je deelnemen aan de Science on Tour. Hier krijg je de kans om allerlei gekke kijk- en doe-experimenten te zien en zelf uit te voeren. Van stikstofproeven en een zweeftrein tot bliksemflitsen en een vacuümkamer. Deze activiteit is toegankelijk voor alle leeftijden, dus iedereen kan meedoen en iets nieuws leren!

Kinderlezing: Is de T-Rex een nijdige kip?

Om 15.00 uur is er een speciale kinderlezing getiteld "Is de T-Rex een nijdige kip?". Wat hebben dino’s en vogels met elkaar te maken? Was de Tyrannosaurus eigenlijk niet een soort nijdige kip? En waarom zijn de voorpoten van de T-Rex zo klein? Paleontoloog en honorair conservator van Natura Docet, Dr. Eric Mulder, zal al deze vragen beantwoorden. Een unieke kans om meer te leren over de fascinerende wereld van dinosaurussen.

  • Activiteiten zijn gratis op vertoon van je entreekaartje. Reserveren voor de activiteiten is niet nodig.

Voor meer informatie en tickets kun je terecht op onze website www.naturadocet.nl.

wanneer?

08 oktober 10:00

waar?

prijs

Normaal ticket (vanaf 18 jaar) €9,50 Kinderticket (4 tot 18 jaar) €8,50 Kinderticket tot 4 jaar Gratis Museumkaart Gratis