Verkeer
Stuur appje
Zoek
Fotograaf Toon Koehorst in Rijksmuseum Twenthe
Fotograaf Toon Koehorst in Rijksmuseum Twenthe
Kunst en cultuur
Fotograaf Toon Koehorst in Rijksmuseum Twenthe
Publieksactiviteit

Fotograaf Toon Koehorst vertelt op zondagmiddag 15 oktober over zijn fascinatie voor de landbouw, zijn manier van werken en zijn drijfveren. In het kader van de Fotomanifestatie Enschede en de publieksmanifestie 'Van wie is het (platte)land?' toont hij op dit moment zijn fotoserie Substraat in Rijksmuseum Twenthe. 

Enschede
t/m 15 okt
14:00

Toon Koehorst (1981) richt zich met zijn fotoserie Substraat op onderdelen van de landbouw. De naam van de fotoserie is niet toevallig. De fotograaf observeerde namelijk dat planten in de glastuinbouw niet meer in volle grond worden gekweekt, maar in substraat. Een kunstmatige voedingsbodem voor hoge productie van organismen.
De serie in Rijksmuseum Twenthe toont deze processen en de effecten hiervan op het landschap. Hoewel Koehorst de meeste foto's uit zijn serie in Nederland heeft gemaakt, doen de landschappen die hij heeft vastgelegd bij vlagen surreëel en niet-Nederlands aan.

Tijdens de bijeenkomst op zondagmiddag 15 oktober vertelt Koehorst over de locaties die hij heeft bezocht, zijn manier van werken en zijn drijfveren. Bezoekers mogen vragen stellen en met hem in gesprek

wanneer?

15 oktober 14:00

prijs

Gratis, maar wel een toegangsbewijs vereist