Verkeer
Stuur appje
Zoek
Een herfstvakantie vol OKids Met griezels in centrum Oldenzaal
Een herfstvakantie vol OKids Met griezels in centrum Oldenzaal
Kinderen
Een herfstvakantie vol OKids Met griezels in centrum Oldenzaal
Halloween

De griezels zijn losgebroken! Op donderdagavond 26 oktober organiseert Stichting OKids een spannende Halloween vossenjacht. Dit is het eerste jaar dat de organisatie een Halloween activiteit organiseert. Het brein achter deze Halloween activiteit is Marlies Yland-Steenbeeke. Zij hoopt dat dit een jaarlijks gebeuren in Oldenzaal gaat worden en heeft de intentie om volgend jaar nog groter uit te pakken.

Oldenzaal
t/m 26 okt
19:00

De Halloween vossenjacht vindt op donderdagavond 26 oktober plaats vanaf 19:00 uur. Groepen kunnen dan gelijk starten. Er zijn ook startmomenten om 20:00 uur en 21:00 uur. Om 22:00 uur is de Halloweenavond weer afgelopen. Meer weten of gelijk inschrijven? Kijk snel op www.oldenzaalkids.nl/halloween

Vind je jezelf nu meer een griezel en lijkt het je veel leuker om als griezel mee te lopen? Neem dan contact op met Marlies Yland – Steenbeeke via [email protected].

Een herfstvakantie vol OKids

Deze herfstvakantie krijgt het avontuur van de zomervakantie een vervolg. In de zomervakantie zijner bekende superhelden van OKids opgesloten in een andere wereld. Het is aan de kinderen om deze superhelden te redden. De kinderen mogen op deze dag ook mee stemmen voor het nieuwe thema van OKids in 2024.

Deze activiteit vindt plaats op woensdag 25 oktober in de gymzaal van de Drie-eenheidsschool aan de Meijbree 11 van 10:00 uur tot 16:00 uur. Alle basisschoolkinderen zijn welkom, maar er geldt een adviesleeftijd van 5-10 jaar. De organisatie vraagt kinderen om zaalschoenen en een eigen lunchpakketje mee te nemen. Er zijn geen verplichte kosten verbonden aan deze activiteit, maar een vrije gift wordt erg op prijs gesteld.

Naast deze activiteit gaat een klein groepje zwemmen op maandag 23 oktober. De buitenspeelclub gaat ondanks de schoolvakantiedoor op beide zaterdagochtenden.

https://oldenzaalkids.nl/herfs...

Opgeven voor de Halloween tocht? Kijk hier!

wanneer?

Op donderdagavond 26 oktober vanaf 19:00 uur, 20:00 uur en 21:00 uur. 

Om 22:00 uur is de Halloweenavond weer afgelopen.

prijs

Kosten: Vrije gift