Verkeer
Stuur appje
Zoek
Opening MaakLab Losser
Opening MaakLab Losser
Overig
Opening MaakLab Losser
Marian Oosterbroek

De officiële opening van het MaakLab Losser is op donderdag 2 november om 13.00 uur. Wethouder Marian Oosterbroek zal de opening verrichten.

Losser
t/m 02 nov
13:00

Sinds een aantal jaren staat het bevorderen van techniek bij jong en oud hoog op de agenda bij Fundament. Hiervoor werden er op verschillende plekken workshops georganiseerd en werden er al een tijd lang techniekactiviteiten aangeboden in de Losserse Bibliotheek.

Sinds kort heeft Fundament een echt MaakLab waarin jong en oud aan de slag kan met nieuwe technieken zoals een 3D printer, lasersnijder, snijplotter, micro:bits, elektrische borduurmachine en meer.

Het belooft een feestelijke en creatieve middag te worden waarbij jong en oud een kijkje kan nemen in het MaakLab en daarnaast ook zelf aan de slag kan met verschillende moderne technieken. Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen tijdens deze middag! Vooraf aanmelden is niet nodig. Deze middag is er ook een speciale gast aanwezig die een spectaculair optreden zal verzorgen.

MaakLab inloopmiddagen

Het Maaklab organiseert iedere 2e en 4e donderdag van 14.00 – 16.00 uur een inloopmiddag. Dit is voor alle leeftijden.

Iedere 1e woensdag is er een inloopmiddag voor jeugd van 6-12 jaar. 

Dit is van 14.30 – 16.30 uur.

Tijdens deze Maaklab inloopmiddagen kan jong en oud onder begeleiding aan de slag met het uitwerken van eigen creatieve ideeën. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van de volgende apparatuur in ons MaakLab: 3D printer, snijplotter, lasersnijder, elektrische borduurmachine, 3D scanner, micro:bits, vacuümvormmachine en 3D pennen.

Aanmelden voor de Maaklab inloopmiddag is niet nodig. Je kunt deze middagen op elk moment tussen binnenlopen in ons MaakLab om iets te ontwerpen of te maken.

Het MaakLab is in samenwerking met Tetem Enschede tot stand gekomen.

wanneer?

02 november 13:00

prijs

Gratis