Verkeer
Stuur appje
Zoek
Heel Nederland Leest: Annejet van der Zijl
Heel Nederland Leest: Annejet van der Zijl
Evenement
Heel Nederland Leest: Annejet van der Zijl
Het boek Sonny Boy

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland daarom één boek: Sonny Boy van Annejet van der Zijl en zij komt een lezing geven over haar boek Ik de bibliotheek Wierden op donderdag 16 november van 14.00- 16.00 uur ( inloop vanaf 13.30).

Wierden
t/m 16 nov
14:00

Heel Nederland Leest Sonny Boy! 

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland daarom één boek: Sonny Boy van Annejet van der Zijl. De bibliotheek geeft het boek niet alleen cadeau (aan iedereen!), maar nodigt u ook uit om over het boek en de thema’s in Sonny Boy te praten. Dat kan natuurlijk in de bibliotheek! We hebben de schrijfster Annejet van der Zijl bereid gevonden om in de bibliotheek Wierden een lezing te komen geven over haar boek Sonny Boy. Daar zijn we ontzettend blij mee. Ze is één van de bekendste en meest gelezen literaire non-fictieschrijvers van ons land. Ze schreef Anna, de veelgeprezen biografie van Annie M.G. Schmidt en promoveerde als historica op haar boek Bernhard – Een verborgen geschiedenis over Prins Bernhard, bekroond als beste journalistieke boek en genomineerd voor de Libris Geschiedenisprijs. Dat laatste gold ook voor Gerard Heineken – De man, de stad en het bier en voor De Amerikaanse prinses. Voor haar totale oeuvre ontving ze o.a. de Gouden Ganzenveer en de Amsterdamse Prijs voor de Kunst.

Tijdens deze lezing wordt ze geïnterviewd over met name de liefdesgeschiedenis Sonny Boy en er is alle ruimte om vragen te stellen. Na afloop kunt u een boek door Annejet laten signeren. Sonny Boy krijgt u natuurlijk van ons, maar wilt u een ander boek van haar aanschaffen, dan is Boekhandel Reterink uit Wierden aanwezig met een selectie van haar titels.

Exacte programma: 13.30-14.00 inloop, er staat koffie en thee voor u klaar 14.00-15.00 lezing door Annejet van der Zijl 15.00-15.30 afronding, mogelijkheid om vragen te stellen en signeren 15.30-16.00 uitloop

Aanmelden is wel verplicht en kan via de agenda op onze website: ( https://www.bibliotheekwierden...). Er is beperkt plek, dus geef je snel op. Kosten zijn :€10,00 ( incl. koffie of thee)

Waar Bibliotheek Wierden: donderdag 16 november van 14.00- 16.00 uur ( inloop vanaf 13.30)

wanneer?

16 november 14:00

waar?

prijs

€ 10