Verkeer
Stuur appje
Zoek
Meezingconcert in Hangar 10
Meezingconcert in Hangar 10
Muziek
Meezingconcert in Hangar 10
EVC, Bazuin en DTKS

De oude hangar 10 op Vliegveld Twenthe is zaterdagavond 28 oktober de locatie waar een vijftigkoppig orkest, coverband Waaz uit Losser en popkoor La Sido uit Enschede een meezingconcert uitvoeren. De vijftig muzikanten zijn van Show-& Marchingband EVC, Christelijke Fanfare De Bazuin uit Enschede en muziekvereniging DKTS uit Losser. Bezoekers worden uitgenodigd om mee te zingen in de grootste muzikale kroeg van het oosten. 

Enschede
t/m 28 okt
20:00


De drie lokale muziekverenigingen, popkoor en coverband worden verder versterkt met zang van Russell Patawala en Inge Wieland. De muzikale leiding is in handen van dirigent Peter Smits. 
Het publiek krijgt een muzikale reis aangeboden met klassiekers als Radar Love van Golden Earring en Let Me Entertain You van Robbie Williams en tijdloze hits als Het Dorp van Wim Sonneveld en Zing, Huil, Bid, Vecht van Ramses Shaffy. 

Voor de liefhebbers van het Nederlandse lied zijn er medleys met Amsterdamse en schlager-nummers. Het programma duurt ongeveer twee uur en eindigt met een optreden van een regionaal DJ-talent dat de avond afsluit.

De locatie, Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie in Enschede, is omgetoverd tot een sfeervolle Amsterdamse kroeg. Tv-schermen verspreid over de ruimte geven de songteksten weer, zodat het publiek mee kan zingen.
Kaarten voor het Sing-A-Long concert zijn verkrijgbaar via de ticketshop op de website van Show- & Marchingband EVC (www.evc-enschede.nl). 

wanneer?

28 oktober 20:00

prijs

Kaarten exclusief boekingskosten zijn verkrijgbaar op de website van EVC