Verkeer
Stuur appje
Zoek
WOON2023: dé Woonbeurs van Dinkelland en Tubbergen
WOON2023: dé Woonbeurs van Dinkelland en Tubbergen
Evenement
WOON2023: dé Woonbeurs van Dinkelland en Tubbergen
't Oale Roadhoes

Met veel enthousiasme kondigen de gemeenten Dinkelland en Tubbergen in samenwerking met aannemersbedrijf Warmes, bouwbedrijf Scholte op Reimer en Deterink Financieel Advies, aan dat de Woonbeurs dit jaar opnieuw wordt georganiseerd. Het evenement vindt plaats op vrijdag 10 november bij 't Oale Roadhoes in Tubbergen. Deze gelegenheid biedt een unieke kans voor iedereen met bouw- of verbouwplannen, alsook voor degenen die hun huis willen aanpassen of verduurzamen om er nog langer van te kunnen genieten.

Tubbergen
t/m 10 nov
14:00

Het kopen, bouwen, aanpassen of verduurzamen van een woning is geen alledaagse bezigheid. Er zijn tal van zaken waarmee rekening moet worden gehouden, en soms blijkt het droomhuis dat men voor ogen heeft financieel niet haalbaar te zijn. Tijdens de Woonbeurs op 10 november kunt u gratis informatie en advies ontvangen over verschillende onderwerpen.

WOON2023 is bedoeld voor iedereen met bouw- of verbouwplannen uit de gemeenten Dinkelland en Tubbergen. Ook voor degenen die hun woning willen aanpassen om er langer te kunnen blijven wonen of die hun woning willen verduurzamen, is deze beurs een waardevolle bron van informatie. Kortom, een Woonbeurs voor iedereen.

Nieuwbouwplannen gemeenten Dinkelland en Tubbergen

Ook dit jaar worden er nieuwe bouwplannen onthuld, zowel in de gemeente Dinkelland als Tubbergen. Alvast een klein voorproefje: er worden bouwplannen gepresenteerd in Tilligte, Weerselo, Rossum, Harbrinkhoek, Manderveen en Reutum. De verdere details worden tijdens de Woonbeurs op 10 november bekendgemaakt. Als u op zoek bent naar een bouwkavel in Dinkelland of Tubbergen, kunt u bij de gemeenten Dinkelland en Tubbergen terecht voor meer informatie op de Woonbeurs.

Verzilver-, blijvers- en starterslening

Wilt u uw woning levensloopbestendig, duurzaam en/of veilig maken, dan is er de mogelijkheid om een blijverslening of verzilverlening af te sluiten. Voor een starter die zijn eerste woning koopt, is er de mogelijkheid voor een starterslening. Tijdens de beurs kunt u hier via de gemeenten meer informatie over krijgen.

Advies, tips en informatie

Als u (ver)bouwplannen heeft of uw woning wilt aanpassen dan biedt de Woonbeurs de gelegenheid om in contact te komen met diverse bedrijven die u advies en tips kunnen geven. Denk hierbij aan aannemers, banken, interieurdeskundigen, makelaars, tuinontwerpers, sanitairspecialisten, beveiligings- en installatiebedrijven.

Mis deze gelegenheid niet om uw woonwensen te realiseren en al uw vragen te beantwoorden. De Woonbeurs belooft een informatieve en inspirerende dag te worden voor iedereen met interesse in wonen in de gemeenten Dinkelland en Tubbergen.

Meer info leest u op www.woonbeursdinkellandtubbergen.nl.

wanneer?

10 november 14:00

prijs

Gratis