Verkeer
Stuur appje
Zoek
Sinterklaasfeest en maalzondag in Watermolen Frans
Sinterklaasfeest en maalzondag in Watermolen Frans
Kinderen
Sinterklaasfeest en maalzondag in Watermolen Frans
MANDER/VASSE

Zin in versgebakken pepernoten? Zondagmiddag 26 november viert Sinterklaas zijn feest in Watermolen Frans. De Sint is dol op verse pepernoten, hij komt dan ook langs met zijn pieten om lekker te snoepen. Kinderen kunnen meedoen aan diverse activiteiten. De middag is leuk voor het hele gezin en duurt van 12.00 tot 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Vasse
t/m 26 nov
12:00

Sinterklaas is bijna jarig en daarom komt hij graag langs bij Watermolen Frans. Samen met zijn pieten en alle kinderen maakt hij er een gezellig feestje van. Kinderen kunnen zelf pepernoten bakken en samen met piet kleurplaten inkleuren. Dit feestje van Sinterklaas wil je niet missen! Het is een gezellige familiemiddag voor jong en oud.

De molen draait

Zondag 26 november is het dubbel feest want Watermolen Frans draait in al haar glorie. Buiten in het rad spettert het water er lustig op los en binnen draait de graanmolen volop. Zo kunnen kinderen meteen zien waar het meel voor pepernotendeeg vandaan komt! De vrijwillige molenaar vertelt je graag meer over de watermolen en zijn geschiedenis.

Kosten

De bijdrage voor deze activiteit is € 3,- per persoon. Je kunt contant of per pin betalen.

Parkeren

Parkeren kan bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse. Je loopt vanuit hier in 5 minuten over een paadje naar Watermolen Frans (niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens). Kijk voor meer informatie over activiteiten van Landschap Overijssel op www.landschapoverijssel.nl

wanneer?

26 november 12:00

prijs

€ 3