Verkeer
Stuur appje
Zoek
Merry Christmas Fair
Merry Christmas Fair
Evenement
Merry Christmas Fair
In De Museumfabriek

Het is een dagje uit voor het hele gezin met voor ieder wat wils, om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen. Orchestra Twente organiseert zondag 10 december 2023 de Merry Christmas Fair in De Museumfabriek Enschede. Er is een gevarieerd en doorlopend programma, met onder meer ballet, livemuziek, optredens en concerten, een meet en greet met Santa Claus, een lezing over de midwinterhoorn en de film "A Christmas Carol" van Charles Dickens. Ook worden er workshops en demonstraties gegeven en kan er rondgesnuffeld en geshopt worden voor leuke cadeaus bij de kerstkraampjes.

Enschede
t/m 10 dec
10:00

Orchestra Twente speelt muziek uit de film The Snowman en Goin’ Home uit “Aus der neuen Welt” de negende symfonie van Antonin Dvorak. Adinda Groeneveld presenteert een minivoorstelling van de Notenkraker op muziek van Tchaikovsky. Er zal ballet, modern, hiphop en jazz in komen met volwassenen, tieners en kinderen. 

Tevens treedt het klarinetensemble “Klarisemble” o.l.v. Marianne Bosch op en harpiste Kiara Smedes. Theatergroep Barst zal een voorproefje van hun jubileum kerstvoorstelling Oliver! geven.

Kaarten

Met de entreekaart van de Merry Christmas Fair heeft de bezoeker ook gratis toegang tot het museum, een mooi gezinsuitje! Tickets kunnen uitsluitend worden gereserveerd via [email protected] of de website van Orchestra Twente. Daar is ook het complete programma te bekijken.

Koop de entreekaarten in de voorverkoop met 2,50 korting:
Entree volwassenen ( vanaf 18 jaar ) € 12,50 per persoon
Entree kinderen ( 4 t/m 17 jaar ) € 7,50 per persoon

Op 10 december is er nog entree aan de kassa:
Entree volwassenen ( vanaf 18 jaar ) € 15,00 per persoon
Entree kinderen ( 4 t/m 17 jaar ) € 10,00 per persoon

wanneer?

Zondag 10 december 11.00 - 17.00 uur

prijs

VOORVERKOOP Koop de entreekaarten in de voorverkoop met 2,50 korting: Entree volwassenen ( vanaf 18 jaar ) € 12,50 per persoon Entree kinderen ( 4 t/m 17 jaar ) € 7,50 per persoon ENTREE AAN DE KASSA 10 DECEMBER Entree volwassenen ( vanaf 18 jaar ) € 15,00 per persoon Entree kinderen ( 4 t/m 17 jaar ) € 10,00 per persoon