Verkeer
Stuur appje
Zoek
Reutum in t licht
Reutum in t licht
Evenement
Reutum in t licht
duizenden lichtjes

Op zaterdag 9 dec is de spectaculaire opening om 18.00 bij Bays op het plein. Daarna kan een ieder de route gaan oppakken aan de hand van de pijlen die geplaatst zijn. Zorg er wel voor dat U begint met de startpijl.

Reutum
t/m 26 dec
18:00

Het dorp word weer versierd met duizenden lichtjes en de organisatie zelf zorgt elk jaar voor toevoegingen die zelf worden gemaakt. Hier is een groep mannen druk mee bezig geweest die wat vrije uurtjes over hadden na het behalen van hun pensioenleeftijd. Heel veel dank aan die groep!

Dit jaar is er geen drive trough meer voor een drankje of hapje. Wel is er onderweg een moment voor een vrije gift, alwaar de kinderen ook iets lekkers aangeboden krijgen. De route is ong 8 km lang, is met de auto of fiets goed te doen, voor wandelaars geven we de tip dat ze goed zichtbaar moeten zijn. Wilt u de route lopen, dan is het handig om de auto op de parkeerplaats van de voetbalvereniging te parkeren.

De route is te rijden vanaf 9 dec tot en met 26 december. Dagelijks kan u dit doen, maar in het weekend staan er mensen van de organisatie ergens langs de route mooi verkleed, om de kinderen iets lekkers aan te bieden.

wanneer?

09 december 18:00

prijs

Gratis