Verkeer
Stuur appje
Zoek
Lichtjes-kerstconcert in Protestantse Usselo
Lichtjes-kerstconcert in Protestantse Usselo
Evenement
Lichtjes-kerstconcert in Protestantse Usselo
Klassieke en moderne kerstmuziek met samenzang

Vocaal Ensemble Il Cocodrillo Cante en kinderkoor Cappella Enschede junior uit Enschede verzorgen ook dit jaar weer hun traditionele lichtjes-kerstconcert. Het concert vindt plaats op zaterdag 16 december om 19.30 uur in het NH kerkje in Usselo. Na het concert wordt er Glühwein en chocolademelk geschonken in het verenigingsgebouw naast de kerk.

Enschede
t/m 16 dec
19:30

Samengevat is er kerstmuziek in allerlei bezettingen: a cappella / met piano / harp /percussie / viool / cello / blokfluit / solo/ koor / vrouwenensemble… een fijn, sfeervol en afwisselend concert waarbij ook het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen.

Jonge musici

Het afwisselende programma biedt klassieke en moderne kerstmuziek in wisselende bezetting. Uitgevoerd wordt onder andere de Ceremony of Carols van Benjamin Britten (harp: Marlies van Oort). Een grote rol is weggelegd voor jonge musici: David Kampmeijer (blokfluit), Mathis Raykov (cello) en Surai Nagaraj (viool). De samenzang wordt begeleid door pianist/organist Marion Röber. De muzikale leiding is in handen van Jeanet Bosch.

wanneer?

16 december 19:30

prijs

Toegang: 12.50 Euro. Kinderen tot 12 jaar gratis.