Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuwjaarswandeling Dal van de Mosbeek
Nieuwjaarswandeling Dal van de Mosbeek
Actief
Nieuwjaarswandeling Dal van de Mosbeek
Wandeling

Een gezonde start van het nieuwe jaar? Ga zaterdag 6 januari mee met de Nieuwsjaarswandeling van Landschap Overijssel in het Dal van de Mosbeek. Met de gids wandel je door het mooie en verstilde winterse landschap. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

Mander
t/m 06 jan
14:00

Hoe kun je het nieuwe jaar beter beginnen dan met een mooie wandeling in de natuur? Juist in de winter is het goed om geregeld buiten te zijn. Er valt genoeg te zien en te beleven. Veel dieren zijn in winterslaap zoals vleermuizen en egels. Maar reeën, roofvogels en hazen doen dat niet. Als je goed om je heen kijkt, vind je wellicht pootafdrukken, uitwerpselen of vraatsporen. Ook is meer groen te ontdekken dan je denkt. De wandeling gaat door een zeer gevarieerd landschap, door bossen en over heidevelden, langs poelen en houtwallen. Geniet van de mooie vergezichten en de frisse lucht! Tip: trek stevige schoenen en warme kleren aan.

Aanmelden

Meld je van tevoren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 30 personen.

Kosten

De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 3,- per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

wanneer?

06 januari 14:00

waar?

prijs

€ 5