Verkeer
Stuur appje
Zoek
Feestelijke Onthulling van 58e Vorst bij OCV de Glasbloazers Oldenzaal
Feestelijke Onthulling van 58e Vorst bij OCV de Glasbloazers Oldenzaal
Evenement
Feestelijke Onthulling van 58e Vorst bij OCV de Glasbloazers Oldenzaal
In Stadscafé Moatman

Op vrijdag 5 januari 2024 staat een sensationele avond gepland bij OCV de Glasbloazers! De vereniging maakt zich klaar voor de spectaculaire onthulling van hun 58e vorst aan het carnaval minnend publiek in Oldenzaal.

Oldenzaal
t/m 05 jan
20:00

Het mysterie omtrent de identiteit van de nieuwe vorst bereikt zijn hoogtepunt tijdens de opkomst, gehouden bij de residentie van de vereniging: het historische stadscafé Moatman. Dit karaktervolle café, gedrenkt in de rijke tradities van Oldenzaal, vormt het bruisende hart van deze feestelijke
gebeurtenis.

Het festijn begint om 20:00 uur, en alle carnavalsvierders in de Boeskoolstad zijn van harte uitgenodigd om de opkomst mee te vieren. Hofkapel de Hijskraan zal gedurende de avond haar veelzijdige klanken laten weerklinken, variërend van Nederlandstalige hits tot disco toppers uit de jaren ’80 en de geliefde Golden Oldies uit de jaren ’60 en ’70. Een waar muzikaal spektakel om de sfeer tot ongekende hoogten te brengen!

Het hoogtepunt van de avond belooft het aftelmoment van 11 naar 0 te zijn, waarbij de spanning tastbaar zal zijn om de identiteit van de nieuwe vorst te ontdekken. Maar voordat de onthulling plaatsvindt, zullen de leden van de vereniging het publiek trakteren op een hilarische en verrassende act die de feestvreugde naar een climax zal brengen.

Dit is een avond vol mysterie, muziek en bovenal, ongeëvenaarde feestelijkheid die de rijke carnavalstraditie van Oldenzaal belichaamt. 

Mis het niet!

wanneer?

05 januari 20:00

prijs

Gratis