Verkeer
Stuur appje
Zoek
Kerstvakantie bij museum Natura Docet in Denekamp
Kerstvakantie bij museum Natura Docet in Denekamp
Overig
Kerstvakantie bij museum Natura Docet in Denekamp
Is er weer van alles te beleven

Dagje uit in de kerstvakantie? Tijdens de kerstvakantie is er weer van alles te beleven bij museum Natura Docet én zijn we de gehele kerstvakantie geopend. Van zaterdag 23 december t/m zondag 7 januari kun je deelnemen aan vele extra activiteiten. Leuk voor de hele familie! Van een meet & greet met koningspython Loesje tot vogel voederkastjes timmeren, creatieve workshops en toffe kindercolleges waarin je van alles leert over het dinosauriërs.

Denekamp
t/m 07 jan
10:00

Lezing door Melanie During op 3 januari

Nieuwsgierig naar de gigantische wezens die ooit onze planeet domineerden? Melanie During, een gepassioneerde paleontoloog, neemt ons mee op een fascinerende reis door de tijd om de mysteries rond het leven en de plotselinge ondergang van de dinosauriërs te ontrafelen.

Zij ontdekte zelfs het (bijna) precieze moment waarop dat gebeurde. Eén lentedag, 66 miljoen jaar geleden, veranderde de koers van het leven op aarde voorgoed. Van het allereerste besef dat er zoiets als een dinosaurus heeft bestaan tot de nieuwste ontdekkingen in de paleontologie: het boek ‘De laatste lente van de dinosauriërs’ is hét verhaal van de reuzen die ooit onze aarde bevolkten.

Na afloop van haar lezing is er een mogelijkheid om haar boek in de museumwinkel aan te schaffen en te laten signeren door Melanie. Reserveren via www.naturadocet.nl

En wat nog meer?

Wonderkamers vol (opgezette) beesten, een zaal met bijzondere stenen en fossielen uit de oertijd én een lab waar live meegekeken kan worden hoe fossielen geprepareerd worden. Speurneuzen kunnen op safari door het museum met een fotospeurtocht, of de museumtuin ontdekken. Het tuincafé is geopend voor een drankje en een kleine lunch.

Het museum is geopend van 10.00 – 17.00 uur. M.u.v. 25, 26, 31 december 2023 & 1 januari 2024. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op onze website www.naturadocet.nl

wanneer?

23 december 10:00

waar?

prijs

€ 9.5