Verkeer
Stuur appje
Zoek
Lustrumtheatervoorstelling Netwerken Palliatieve Zorg in Twente
Lustrumtheatervoorstelling Netwerken Palliatieve Zorg in Twente
Theater
Lustrumtheatervoorstelling Netwerken Palliatieve Zorg in Twente
Dansen met de dood

Ter ere van het 20-jarig jubileum organiseert Netwerken Palliatieve Zorg in Twente een Lustrumtheatervoorstelling. Deze voorstelling, getiteld 'Dansen met de dood', is speciaal ontwikkeld om bewustwording te creëren rondom het thema voorbereiden op de laatste levensfase.

Hengelo
t/m 16 jan
14:00

“Ons doel is om met een middagvoorstelling om 14.00 uur en avondvoorstelling om 20.00 uur het gesprek over de laatste levensfase te stimuleren en te zorgen dat mensen eerder nadenken over hun wensen, waarden en behoeften met betrekking tot het levenseinde”, vertelt de Vos.

“Wij geloven dat het belangrijk is om tijdig met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp, zodat ieders wensen en behoeften gehoord en gerespecteerd kunnen worden. Het wensenboekje van de Netwerken Twente kan hierbij een waardevol hulpmiddel zijn. Dit boekje biedt handvatten om het gesprek aan te gaan en helpt om uw persoonlijke wensen en behoeften vast te leggen. Tijdens de voorstelling zullen wij u informeren over dit wensenboekje en hoe u er gebruik van kunt maken.”

'Dansen met de dood' is een theatervoorstelling die het thema van de laatste levensfase belicht. Het stuk, geschreven door de WaardenLaders met Sabine Uitslag, neemt u mee in de wereld van palliatieve zorg en de verschillende perspectieven die daarbij komen kijken. Het is een voorstelling die ontroert, inspireert en aan het denken zet. Met behulp van theater wil men u laten ervaren dat het bespreken van de laatste levensfase niet alleen belangrijk is, maar ook waardevol en verrijkend kan zijn. 

“Wij hopen dat u deze bijzondere avond met ons wilt delen. Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om na te praten en vragen te stellen aan professionals op het gebied van palliatieve zorg. Ook kunt u daar het wensenboekje van de Netwerken Twente verkrijgen, mocht u geïnteresseerd zijn. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen bij 'Dansen met de dood'. Samen kunnen we het gesprek over de laatste levensfase op gang brengen en bijdragen aan een betere kwaliteit van leven en sterven voor iedereen”

wanneer?

Middagvoorstelling: 14:00

Avondvoorstelling: 20:00

waar?

Schouwburg Hengelo, Beursstraat 44, 7551 HV Hengelo

prijs

Gratis