Verkeer
Stuur appje
Zoek
Verlichte wandeltocht vol herinneringen Manderveen
Verlichte wandeltocht vol herinneringen Manderveen
actief
Verlichte wandeltocht vol herinneringen Manderveen
Herinneringen van degene die zo gemist

Iemand missen in je omgeving is voor velen herkenbaar. Daarom organiseren enkele dames uit Manderveen op zondag 14 januari vanaf 18.00 uur een verlichte herinneringstocht om terug te denken aan al die mooie herinneringen van degene die zo gemist worden. Want niemand mag vergeten worden. Maar dit lichtjespad is natuurlijk ook te bewandelen voor belangstellenden. Starten kan tot uiterlijk 18.30uur bij het Kulturhus in Manderveen (Manderveenseweg 70)

Manderveen
t/m 14 jan
18:00

Wil je dit lichtjespad van circa 3,5 kilometer bewandelen? Je bent van harte welkom, de route is tevens rolstoel en buggy toegankelijk.
Tevens is er voor de kinderen een verlichte verrassing waarmee ze tijdens de tocht kunnen lopen.
Onderweg wordt u verrast door muzikale klanken.

Wil je mooie herinneringen delen van een persoon of personen die je zo dierbaar is of zijn? Lever dan een ingelijste foto van degene in voor 8 januari aan de Manderveenseweg 64.

Na afloop is er gelegenheid voor een bakkie troost ;), met wat lekkers.

Om deze editie financieel mogelijk te maken is de organisatie op zoek naar sponsoren. Wil je doneren dan graag contact opnemen via telefoonnummer 06-27 83 27 07 of mailen naar [email protected].

Op zondag 14 januari kunnen de deelnemers een vrije gift geven. De opbrengst van deze tocht gaat naar Alzheimer Nederland.

We hopen op een mooie opkomst van jong tot oud, alleen of gezinnen. Kortom iedereen van harte welkom.

wanneer?

14 januari 18:00

prijs

Een vrije gift