Verkeer
Stuur appje
Zoek
Dinkelcross in de Losserse Zandbergen
Dinkelcross in de Losserse Zandbergen
Evenement
Dinkelcross in de Losserse Zandbergen
verschillende afstanden

Dinkelcross met verschillende afstanden en starttijden in de Losserse Zandbergen. Zondag 18 februari

Losser
t/m 18 feb
10:30

Dinkelcross in de Losserse Zandbergen

Op zondag 18 februari wordt er weer een Dinkelloop georganiseerd door AV Iphitos, een prachtige natuurlijke cross door het bos en natuurgebied "De Zandbergen" meetellend voor de Twentse Cross Competitie.

Er kan volledig onverhard gelopen worden. Er zit een oversteek over een zandvlakte in de cross en wat pittige korte heuveltjes. Men loopt ook langs een zijtak van het riviertje de Dinkel.

De lopers kunnen kiezen uit een 5 km en een 10 km afstand. Voor de jeugdlopers is er een 2,5 en 1,5 km afstand en de kleinste deelnemers leggen een afstand van 1 km in de Zandbergen af.

Voorinschrijven kan tot en met Inschrijven kan tot en met 17 februari 18.00 uur via www.inschrijven.nl. Na-inschrijving is niet mogelijk.

Men dient 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn om de startnummers op te halen.

Het natuurgebied “De Zandbergen” is gelegen aan de Ravenhorsterweg en Grensweg in Losser. Start en finish is bij ‘ t Zaandhoes . Deze is lopend te bereiken vanaf de Grensweg.

De starttijden van de wedstrijden zijn als volgt:

10.30 uur Lange cross 10 km V+V35+V50,M+M40+M50+M60 11.50 uur 1 km MPB+JPB+MPC+JPC 12.00 uur 1 km MPA+JPA 12.10 uur 1,5 km MJC+MJD+JJD 12.30 uur 2,4 km MJA+MJB+JJB+JJC 13.00 uur Korte cross 5 km JJA+V+V35+V50+M+M40+M50+M60 Op het terrein is kleedruimte en douchegelegenheid aanwezig.

De cross is geschikt voor iedereen; wedstrijdlopers wie hun krachten onderling willen meten en recreatieve lopers wie zichzelf uitdagen. Hiervoor geldt ook de olympische gedachte “meedoen is belangrijker dan winnen”! Na afloop kan men genieten van de gezelligheid rondom het Zaandhoes en zich verwennen met een stuk taart, zelfgebakken door de leden van AV Iphitos.

Meer informatie kan men vinden op www.twentsecrosscompetitie.nl en www.iphitos.nl

WANNEER

  • 18 februari | 10:30 uur

LOCATIE

NATUURGEBIED DE ZANDBERGEN

Ravenhorsterweg, Losser 

wanneer?

18 februari 10:30

waar?

prijs

Te zien bij inschrijven via www.inschrijven.nl