Verkeer
Stuur appje
Zoek
Voorronde Nederlandse kampioenschappen poker in Lonneker
Voorronde Nederlandse kampioenschappen poker in Lonneker
Evenement
Voorronde Nederlandse kampioenschappen poker in Lonneker
recreatief

Jongerensociëteit De Ruit in Lonneker wordt op vrijdag 19 januari het podium voor de kwalificatie voor de Open Nederlandse Kampioenschappen (ONK) poker. Deze voorronde biedt een laagdrempelige manier om kennis te maken met het spel. Het is een gezellig en veilige omgeving voor recreatieve pokerspelers. Deelname voor nieuwe speler en kijkers is gratis

Lonneker
Vanaf 19 jan
19:30

Als nieuwe speler kun je gratis meespelen bij jouw eerste live- en online voorronde van het ONK Poker. Bij het aanmaken van een account krijg je twee gratis tickets. Eén ticket kun je gebruiken voor een live voorronde in de buurt zoals Lonneker en het andere ticket kan ingezet worden voor een online toernooi. 

De winnaar van de voorronde ontvangt een bokaal en mag een jaar lang de titel ‘Pokerkampioen van Lonneker’ dragen. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale van het ONK Poker. De winnaar wordt de nieuwe ‘Pokerkampioen van Nederland’ en laat daarmee naar schatting ruim 30.000 deelnemers achter zich. 

De winnaar van vorig jaar is echter wel (samen met een andere finalist) benaderd voor een sponsordeal. Dankzij deze sponsor mocht hij afgelopen zomer als echte pro gaan pokeren in Las Vegas en wist ruim €10.000 te winnen. “Niet voor geld, maar voor de gezelligheid” 


wanneer?

19 januari 19:30

waar?

prijs

Gratis voor nieuwer spelers en kijkers Deelname kost €13,50 bij online aanmelding.