Verkeer
Stuur appje
Zoek
De danslessen bij Fundament Muziek en Dans in Losser
De danslessen bij Fundament Muziek en Dans in Losser
Overig
De danslessen bij Fundament Muziek en Dans in Losser
Danslessen voor kinderen en volwassenen

Zin om het nieuwe jaar actief te beginnen? Kom naar de danslessen bij Fundament Muziek & Dans in Losser. Zo biedt Fundament, voor kinderen vanaf 6 jaar, balletlessen op hippe en klassieke muziek. Tijdens deze lessen wordt gewerkt aan de techniek, maar staat plezier voorop! Creativiteit, samenwerking, discipline en zelfontwikkeling zijn aspecten die naar voren komen tijdens de lessen. De balletlessen zijn elke dinsdag van 16.00 - 17.00 uur in het muziekgebouw aan de Dr. Frederiksstraat 8 in Losser. Kom, kijk en laat je kind gezellig meedoen!

Losser
Vanaf 23 jan
16:00

Fundament biedt daarnaast de Jazz conditietraining voor volwassen. Wil jij samen met anderen, op een swingende manier, werken aan je conditie? Dan is de Jazz conditietraining iets voor jou! Een warming up, gerichte techniekoefeningen, conditietraining, BBB (benen, billen en buik) en een leuke combinatie van danspassen komen tijdens de conditietraining aan bod. Aan het einde van de les kom je tot rust met grondoefeningen. Het is een inspannende en tegelijkertijd ontspannende les, waarbij plezier voorop staat!

Het is mogelijk om in de bestaande groep in te stromen, maar bij voldoende aanmeldingen zou er ook een nieuwe groep gestart kunnen worden. De training is elke donderdag van 18.30 – 19.30 uur in het Bloashoes DTKS aan de Bookholtlaan 9 in Losser.

Wees welkom om bij één van onze lessen vrijblijvend aan te sluiten. Voor meer informatie, muziek of danslessen en actuele prijzen kijk op www.fundamentlosser.nl.

wanneer?

Danslessen voor kinderen.

De balletlessen zijn elke dinsdag van 16.00 - 17.00 uur in het muziekgebouw aan de Dr. Frederiksstraat 8 in Losser.

Danslessen voor volwassenen.

De training is elke donderdag van 18.30 – 19.30 uur in het Bloashoes DTKS aan de Bookholtlaan 9 in Losser.

prijs

Voor de tarieven bekijk via www.fundamentlosser.nl/muziek-en-dans/tarieven/