Verkeer
Stuur appje
Zoek
Vragen over het openbaar vervoer
Vragen over het openbaar vervoer
Overig
Vragen over het openbaar vervoer
Stel ze aan de OV-ambassadeurs

Stel uw vragen tijdens een inloopspreekuur Tijdens maandelijkse inloopspreekuren op verschillende locaties geven OV-ambassadeurs advies en tips over reizen met de bus of trein. Ze helpen hun leeftijdsgenoten om zelfstandig te blijven reizen, en laten zien dat het openbaar vervoer helemaal niet moeilijk is.

Denekamp
t/m 01 feb
14:00

Als u het zelf ervaart, zult u merken dat het meevalt! Of het nu gaat om een bezoek aan familie, een museum, of een ziekenhuiscontrole, reizen met het openbaar vervoer wordt dan geen probleem meer. 

OV-ambassadeurs zijn aanwezig op. 

Datum: donderdag 1 februari 2024

Tijd: 14.00 – 15.30 uur

Locatie: Bibliotheek Dinkelland/Kulturhus Denekamp,

Oranjestraat 21, Denekamp 

  Telefonische spreekuren 

Als u de voorkeur geeft aan telefonisch contact met een OV-ambassadeur, neem dan gerust contact op tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zijn elke werkdag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt hen bereiken op:

038 – 303 70 10.   

    Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur   Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur   Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur  

  De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!    

Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten kunt u terecht op de website.: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.  

wanneer?

01 februari 14:00

prijs

Gratis