Verkeer
Stuur appje
Zoek
Harmonie Sint Jan een nieuwjaarsconcert
Harmonie Sint Jan een nieuwjaarsconcert
Muziek
Harmonie Sint Jan een nieuwjaarsconcert
Door het B-orkest, het C-orkest

Op zondag 28 januari om 15.00 uur geeft Harmonie Sint Jan een nieuwjaarsconcert. Locatie is de thuisbasis van de vereniging, Het Anker aan de Wilhelminastraat.

Wierden
Vanaf 28 jan
13:00

Het concert wordt verzorgd door het B-orkest, het C-orkest, de slagwerkers, de kids van de AMV en Djemz, ons muzikale buitenbeentje dat weer een erg originele twist aan hun muziek toevoegt!

De jeugd van Sint Jan heeft de toekomst. Zij willen graag mooie optredens blijven geven in de toekomst, zoals het nieuwjaarsconcert. Daarvoor is onderhoud aan instrumenten, nieuwe muziek en vooral ook de mogelijkheid om leuke dingen met elkaar te ondernemen om de betrokkenheid bij de vereniging te versterken van belang. Uw vrije gift na afloop van het concert gaat naar dit doel.

Op het programma staat o.a. Band of Heroes, een interactief muziekstuk met een verteller en visuele ondersteuning door middel van beelden op een groot scherm.

Ook het publiek krijgt een rol in dit interactieve programmaonderdeel.

Harmonie Sint Jan nodigt u van harte uit op zondag 28 januari om 15.00 uur in Het Anker aan de Wilhelminastraat in Wierden.

wanneer?

28 januari 13:00

prijs

Vrije gift na afloop van het concert