Verkeer
Stuur appje
Zoek
Bijeenkomsten Omgaan met een partner met dementie
Bijeenkomsten Omgaan met een partner met dementie
Evenement
Bijeenkomsten Omgaan met een partner met dementie
Stichting Evenmens

Stichting Evenmens gaat in februari 2024 van start met een serie bijeenkomsten ‘Omgaan met een partner met dementie’. Deelnemers krijgen tijdens deze bijeenkomsten informatie en handvatten in de zorg voor een naaste met dementie.

Wierden
Vanaf 21 feb
10:00

Wanneer jouw naaste dementie heeft, is het belangrijk om op een goede manier met deze ziekte om te gaan. Dat wat je gewend was te doen, verandert. Ook je partner kan niet meer doen wat hij/zij gewend was te doen. Jij of iemand anders moet taken overnemen. Dat heeft natuurlijk invloed op jullie samenzijn. Evenmens organiseert regelmatig bijeenkomsten ‘Omgaan met een partner met dementie’. Meerdere thema’s komen aan de orde. Denk aan: veranderend gedrag, de invloed van de omgeving en tips over communicatie en de beste manier om te handelen.

Daarnaast bestaat volop de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Begin 2024 start een nieuwe serie bijeenkomsten voor inwoners van de gemeenten Wierden. De groep bestaat uit maximaal acht deelnemers, allemaal partners van mensen met dementie en twee begeleiders.

Bijeenkomsten:

Data: Woensdag 21 februari, 6 maart, 20 maart, 3 april en 17 april.

Tijd: 10.00 – 11.30 uur (het kan soms wat uitlopen) Locatie: kleine ruimte, Bibliotheek Wierden, Pouliestraat 2 Wierden Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met: Margret Overkamp, projectmedewerker Dementie | [email protected] – T. 06-490 19 784 Jeannette Donken, mantelzorgconsulent Evenmens | [email protected] | T. 06 8228 6476. Algemeen contact: [email protected] - T. 0548 638 830.

wanneer?

21 februari 10:00

waar?

prijs

Gratis