Verkeer
Stuur appje
Zoek
Theateravond met voorstelling Herinrichting in het Akkerhus Ypelo
Theateravond met voorstelling Herinrichting in het Akkerhus Ypelo
Theater
Theateravond met voorstelling Herinrichting in het Akkerhus Ypelo
Toneelvereniging Notter

Op vrijdagavond 1 maart staat er weer een gezellige Akkerhus buurttheateravond met dit keer een avondvullend blijspel op het programma. Op deze avond staat Toneelvereniging Notter weer op de planken van het Akkerhus met hun nieuwe voorstelling “Herinrichting”.

Ypelo
t/m 01 mrt
20:00

Het stuk speelt zich af bij de broers Tinus en Bertus Spieker. Zij hebben een winkeltje waar ze tweedehands spullen verkopen. Service en klantvriendelijkheid hebben ze minder hoog in het vaandel dan hun eigen portemonnee. Ze zijn zelfs niet te beroerd om elkaar een oor aan te naaien, dit geldt ook voor de mensen die een kamer bij hen huren of de buren die ze graag in de luren leggen. Zelfs de man van de herinrichting wordt bij de veter genomen. Alles leidt tot misverstanden en komische situaties. De grootste consternatie slaat toe als het gaat om grond, waar de broers hun grootste slag mee slaan.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de avonturen van Tinus en Bertus? Kom dan naar de voorstelling op 1 maart a.s. in het Akkerhus in Ypelo.

Aanvang: 20.00 uur; inloop en kaarten ophalen kan vanaf 19.30 uur. De kosten bedragen € 7,50 per persoon en hiervoor ontvangt u een kaart voor het toneelstuk inclusief een kop koffie of thee. U kunt deze kosten bij de ingang contant of via PIN betalen.

Uiteraard is er na afloop van de voorstelling ruim gelegenheid om nog iets te drinken aan de gezellige Akkerhus bar! Reserveren kan door te mailen naar [email protected] of via het reserveringsformulier op www.akkerhus.nl/buurttheater.

wanneer?

01 maart 20:00

waar?

prijs

€ 7.5