Verkeer
Stuur appje
Zoek
Zondagmiddagconcerten Jan Vayne
Zondagmiddagconcerten Jan Vayne
Muziek
Zondagmiddagconcerten Jan Vayne
Zondagmiddagconcerten in het oosten van het land.

Vanaf maart zal de pianist Jan Vayne elke maand op zondagmiddag een concert geven op een historische plek in het oosten van het land en de eerste vier concerten zijn bekend! Met deze concerten wil Jan Vayne niet alleen aandacht voor de geschiedenis en cultuur genereren, ook aan het heden wordt gedacht: na elk concert wordt er een schenking gegeven aan de voedselbank "Doors Wide Open".

Delden
t/m 16 jun
14:45

Jan zijn spel op de plek is niet voorbereid, hij speelt puur op het moment zoals alleen een maestro dat kan, daardoor is elk concert uniek in de beleving! Muziek zal tijdens deze concerten de omlijsting zijn voor de geschiedenis en op deze wijze willen we aandacht trekken en schenken voor en aan ons cultureel erfgoed. Ook wordt de kaars aangestoken als aankondiging van de muzikale omlijsting door de maestro zelf en mag de magie van de heldere klanken van de vleugel haar werk doen!

Elk verkocht kaartje steunt de voedselbank "Doors Wide Open" die mensen helpen binnen en buiten Hof van Twente.

Mensen kunnen niet alleen voor voedselpakketten bij deze voedselbank terecht, ook wordt er hulp geboden op sociale gebieden zoals hulp bij verslaving, eenzaamheid en schulden. Naast dit alles kunnen mensen ook voor kleding en meubilair.

Ook verzorgt "Doors Wide Open" de voedselbussen die op verschillende plaatsen aangeboden worden met voedsel en consumptiegoederen, waar mensen gratis uit kunnen pakken.

wanneer?

De eerste vier concerten zijn:

  • Zondagmiddag 10 maart in De Oude Blasiuskerk te Delden, vanaf 14.45 uur
  • Zondagmiddag 21 april op Singraven in huis Singraven zelf vanaf 14.30 uur
  • Zondagmiddag 19 mei in de Gudulakerk te Lochem.
  • Zondagmiddag 16 juni in de Lebuinuskerk te Deventer.

waar?

prijs

De prijs voor tickets is 20 euro in Delden (10-3) en Lochem (19-5). Bij Singraven (21-4) en in Deventer (16-6) is de ticketprijs 30 euro.