Verkeer
Stuur appje
Zoek
Inspiratiebijeenkomst Lokaal voedsel
Inspiratiebijeenkomst Lokaal voedsel
Evenement
Inspiratiebijeenkomst Lokaal voedsel
Twee inspirerende sprekers

Voedsel is onze eerste levensbehoefte. Om te kijken hoe wij het gebruik van lokaal voedsel binnen de gemeente Wierden kunnen bevorderen houden we op donderdagavond 29 februari a.s. een ‘Inspiratiebijeenkomst Lokaal voedsel’.

Wierden
Vanaf 29 feb
20:00

Met de keuze voor ons eten hebben we ook invloed op ons landschap, onze leefomgeving en onze voedselproductie. De gemeente Wierden wil zich graag inzetten voor lokaal voedsel. Met lokaal voedsel stimuleren we immers de regionale economie; het geld blijft in onze gemeente of regio. En lokaal voedsel is vaak duurzamer en zorgt ervoor dat de consument weer dichter bij de boer komt te staan. De consument krijgt tegelijkertijd ook meer inzicht in waar het voedsel vandaan komt. Lokaal voedsel kan daarnaast voor boeren een (gedeelte van een) nieuw verdienmodel betekenen.

Tijdens

de bijeenkomst op 29 februari a.s., voor zowel consumenten als ook producenten, komen er twee inspirerende sprekers. En willen we graag met elkaar in gesprek over de mogelijkheden in de gemeente Wierden om lokaal geproduceerd voedsel te stimuleren en te vermarkten. De inspiratiebijeenkomst Lokaal voedsel vindt plaats in de Burgerzaal van het Gemeentehuis in Wierden (ingang vijverkant) en start om 20.00 uur.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website van de gemeente Wierden: https://www.wierden.nl/form/aanmeldformulier-informatieavond-lokaal-voedsel/aanmelden-inspiratiebijeenkomst-lokaal-voedsel-0

wanneer?

29 februari 20:00

prijs

Gratis