Verkeer
Stuur appje
Zoek
Benefietconcert 'Warmte truientour'
Benefietconcert 'Warmte truientour'
Evenement
Benefietconcert 'Warmte truientour'
Om aandacht te besteden aan klimaatverandering

Verwarming uit, warme trui aan en samen genieten van een intiem benefietconcert. Met inspiratie en verhalen van De Droominee en muziek van Mensenkinderen en van Rogier Pelgrim. Samen denken we na over samen recht doen en rechtvaardig en duurzaam leven.

Enschede
t/m 09 mrt
19:30

De Warme Truientour is een initiatief van Tearfund in samenwerking met Graceland Festival. Tearfund regelt de inhoud van de avond en Joyvoorvrouwen organiseert deze avond in Enschede. Joy voor vrouwen organiseert door het hele jaar Events voor vrouwen. Eén keer per jaar organiseert ze ook een Event waar de mannen ook welkom zijn. Tijdens dit gratis evenement is er een collecte voor de duurzaamheidsprojecten van Tearfund.

Tearfund is een organisatie die mensen helpt om zelf op te staan uit armoede en onrecht. Ze bieden wereldwijd hulp via lokale organisaties en kerken. Het Graceland festival zorgt met hun artiesten, sprekers en kunstenaars voor kunst, liedjes en show die je uitdagen om opnieuw over je leven na te denken. 

Tijdens de ‘Warme Truientour’ besteden we aandacht aan klimaatverandering. Klimaatverandering raakt de allerarmsten en de meest kwetsbaren. Een Warme Truienavond inspireert je om recht te doen in jouw omgeving en om een stap te zetten richting een duurzame levensstijl. Tickets bestellen is noodzakelijk en kan via https://joyvoorvrouwen.nl/joy-...

wanneer?

09 maart 19:30

waar?

prijs

Gratis