Verkeer
Stuur appje
Zoek
Lions Voorjaarsconcert in Enschede
Lions Voorjaarsconcert in Enschede
Evenement
Lions Voorjaarsconcert in Enschede
Voor ouderen, minder validen en belangstellenden

Het is alweer voor de vierentwintigste keer dat het grote orkest van Concordia uit Hengelo het Lions Voorjaarsconcert voor u verzorgt. Deze middag is het thema "Fabels". Er komt muziek zoals Peter en de Wolf, Karin Hertsenberg en nog meer.

Enschede
t/m 09 mrt
14:30

Het concert wordt georganiseerd en aangeboden door Lionsclub Enschede. Dit evenement kan voornamelijk worden mogelijk gemaakt door de opbrengst van de jaarlijkse oliebollenverkoop, die de Lions Club Enschede eind december van elk jaar organiseert.

Gasten met een eigen rolstoel zijn van harte welkom, maar in het Stedelijk Lyceum zijn ook een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar. Hoewel er in principe voor eigen vervoer gezorgd dient te worden kunnen de leden van de Lions Club proberen het vervoer van een aantal gasten naar en van de zaal verzorgen. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dat op het aanmeldingsformulier aangeven. Begeleiders en chauffeurs (max. 1 per gast) zijn uiteraard van harte welkom het concert bij te wonen.

Uiterlijk tot 02 maart aanstaande kunt u zich (per post of email) voor dit voorjaarsconcert opgeven door middel van het bijgaande aanmeldingsformulier. In verband met de veiligheidsvoorschriften is er kans dat bij te veel aanmeldingen de laatst aanmeldingen niet aanwezig kunnen zijn. Voor het concert en in de pauze krijgt u een consumptie aangeboden.

wanneer?

09 maart 14:30

prijs

Gratis