Verkeer
Stuur appje
Zoek
ABBA Tribute bij ‘t Oale Roadhoes in Tubbergen
ABBA Tribute bij ‘t Oale Roadhoes in Tubbergen
Muziek
ABBA Tribute bij ‘t Oale Roadhoes in Tubbergen
Een hommage aan ABBA

Op vrijdag 15 maart keert ABBA Tribute terug naar ‘t Oale Roadhoes in Tubbergen voor een onvergetelijke meezingshow

Tubbergen
t/m 15 mrt
20:00

Een hommage aan de muziek van Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid. Op vrijdag 15 maart keert ABBA Tribute terug naar ‘t Oale Roadhoes in Tubbergen voor een onvergetelijke meezingshow. Dus stof je dansschoenen maar af en kom deze winter genieten van songs als Mamma Mia, Waterloo, Take a Chance On Me, Voulez-Vous en uiteraard Dancing Queen.

ABBA Tribute: een ABBA-tribute act van wereldklasse! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een swingende liveband, zorgt ABBA Tribute voor een levensechte seventies-sfeer op ieder podium. Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van ABBA Tribute is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat! Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen in deze concertshow en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele prachtige onbekendere parels.

Iedereen zal de show van ABBA Tribute ervaren als een ware revival van een ABBA-concert. ABBA Tribute onderscheidt zich door de prachtige, handgemaakte kostuums en sfeervolle podiumaankleding. De adembenemende stemmen van onze Agnetha en Frida zijn niet te onderscheiden van de echte ABBA-zangeressen. Dit alles maakt een show van ABBA Tribute tot een onvergetelijke meezingavond!

Tickets op https://ticketshop.eventree.nl...

wanneer?

15 maart 20:00

waar?

prijs

VVK 20,00 KASSA 25,00