Verkeer
Stuur appje
Zoek
Vrijwilligersfeest Losser
Vrijwilligersfeest Losser
Evenement
Vrijwilligersfeest Losser
Een groot feest ter ere van al onze vrijwilligers

Ben je actief bij een sportvereniging? Doe je structureel boodschappen bij een bekende? Help je in één van de dorpshuizen? Op donderdag 16 mei organiseert de gemeente Losser een vrijwilligersfeest voor álle vrijwilligers in onze gemeente. Een avond vol muziek, cabaret, nieuwe kennismakingen en uiteraard een hapje en een drankje. Wethouder Marian Oosterbroek: ‘Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor onze gemeente. Ze verdienen het dan ook zeker om tijdens een mooi feest in het zonnetje te worden gezet.’

Losser
Vanaf 16 mei
19:00

Geen prijs meer voor één vrijwilliger maar een groot feest voor alle vrijwilligers

Wethouder Oosterbroek: ‘Vorig jaar werd de Vrijwilligersprijs uitgereikt bij Erve Kraesgenberg. Dit was de eerste keer dat we de prijs combineerden met een feestelijke vrijwilligersmiddag. Tijdens de middag werd opnieuw duidelijk hoeveel mensen zich belangeloos inzetten in onze gemeente. De boodschap was vorig jaar dan ook dat eigenlijk ál die vrijwilligers een prijs verdienen. Tijdens de middag kregen we opnieuw het signaal dat een groep vrijwilligers een prijs niet zo passend vond omdat, zoals al gezegd, eigenlijk iedereen een prijs verdient en dat er niet een ‘beste’ vrijwilliger bestaat. Daarom reikt de gemeente dit jaar geen prijs meer uit voor die ene vrijwilliger. In plaats daarvan organiseren we één groot vrijwilligersfeest.’

Wat kun je verwachten op 16 mei

Tijdens de avond genieten we onder andere van feestelijke optredens van de Losserse coverband Waaz, komiek Jan Riesewijk en… nog veel meer!

Wat: Vrijwilligersfeest gemeente Losser

Wanneer: 16 mei 2024, 19:00 – 22:00 uur

Waar: Open Air Brilmansdennen, Gildehauserweg 27 in Losser. Er is gratis parkeermogelijkheid dichtbij.

Voor wie: Alle inwoners in onze gemeente die op wat voor manier dan ook vrijwilligerswerk doen zijn van harte uitgenodigd.

Aanmelden: Meld je aan voor dit feest door een mail te sturen naar [email protected]. Zet in de mail je naam en wat voor vrijwilligerswerk je doet. Aanmelden is verplicht.

Het feest is gratis. Bij de entree krijgt iedereen een kop koffie/thee en een paar muntjes voor drinken en/of snacks. Daarna is drinken op eigen kosten.

wanneer?

16 mei 19:00

prijs

Gratis