Verkeer
Stuur appje
Zoek
Eerste expositie Beeldend Boekelo
Eerste expositie Beeldend Boekelo
Evenement
Eerste expositie Beeldend Boekelo
Kunstzinnige Boekeloërs verenigen zich

Beeldend Boekelo presenteert zich van 15 tot en met 17 maart 2024 met een pop-up expositie. Beeldhouwer, edelsmid, fotograaf, keramist, schilder, tekenaar, videomaker, professional, amateur, liefhebber: Beeldend Boekelo is een groep kunstzinnige Boekeloërs die zich hebben verenigd en meer plek willen geven aan kunst, cultuur en verbeelding in hun dorp. Ze willen elkaar inspireren, maar ook samen exposeren. Dit is de eerste.

Boekelo
Vanaf 15 mrt
15:00

Ieder van de kunstenaars geeft op eigen wijze vorm, inhoud en uiting aan kunstzinnigheid, creativiteit en verbeelding. Ook jonge kunstenaars krijgen een podium.

Diverse tentoonstelling en kijkdoos van de tijd

Beelden Boekelo belooft een zeer diverse tentoonstelling van verschillende kunstuitingen waaronder keramiek, schilderkunst, fotografie en plastiek. "Deze pop-up vormt het eerste hoofdstuk van ons verhaal, dat wij als Beeldend Boekelo willen vertellen. Hoe mooi dat we dat verhaal – met medewerking van de gemeente - kunnen starten in een beeldbepalend pand in ons dorp. Een pand met heel veel verleden en een nog ongewisse toekomst: de leegstaande gymzaal aan de Diamantstraat. Onderdeel van de expo is een creatieve verbeelding van het pand en haar historie. In een kijkdoos van de tijd zal beeldmateriaal van de tijd, van vroeger, nu en de toekomst te zien zijn, van peutergym, van jazzballet voor jongeren en van gymnastiekvereniging Unisson."

wanneer?

Vrijdag 15 maart 2024 15.00 – 17.00 uur opening

Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2024 van 11.00 tot 17.00 uur

waar?

prijs

Gratis