Verkeer
Stuur appje
Zoek
Inloopspreekuur OV-ambassadeurs
Inloopspreekuur OV-ambassadeurs
Evenement
Inloopspreekuur OV-ambassadeurs
Ga met het openbaar vervoer!

Heeft u binnenkort een gezellig dagje weg gepland? Ga met het openbaar vervoer! Een leuk dagje uit met uw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een bezoek aan familie of een museum: reis met het openbaar vervoer! Heeft u vragen over de bus, trein of haltetaxi? OV-ambassadeurs helpen u graag op weg via het Inloopspreekuur op donderdag 2 mei. .

Denekamp
t/m 02 mei
14:00

Inloopspreekuur

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen u graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs antwoord op al uw vragen over het openbaar vervoer.

Datum: donderdag 2 mei 2024

Tijd: 14.00 – 15.30 uur

Locatie: Bibliotheek Dinkelland/Kulturhus Denekamp, Oranjestraat 21, Denekamp

Telefonische spreekuren 

Wilt u liever telefonisch advies? Dat kan! U kunt dagelijks bellen met één van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten voor u klaar om u telefonisch te helpen met uw vraagstuk. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 80 10.

  Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur   Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur   Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur  

  Onze OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten, kunt u terecht op onze website: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

wanneer?

02 mei 14:00

prijs

Gratis