Verkeer
Stuur appje
Zoek
Bokbierfestival Folk & Bock
Bokbierfestival Folk & Bock
Evenement
Bokbierfestival Folk & Bock
Met bokbieren, wijnen, food en live muziek

De organisatie van Stichting Mooi Dat ’t Zo Kan (MDZK) is enthousiast om aan te kondigen dat het altijd gezellige bokbierfestival Folk & Bock voor het derde jaar op rij -weer gratis- plaatsvindt bij De Boshoeve Sport & Adventure in Hoge Hexel. In een tijd waarin gratis evenementen steeds zeldzamer worden, is dit festival op zondag 22 september van 13.00 tot circa 21.00 uur een welkome uitzondering. Het festival wordt georganiseerd voor liefhebbers van goede en gezellige folk-/rock muziek, heerlijke bokbieren, bijzondere wijnen en festivals met uitstraling.

Hoge Hexel
Vanaf 22 sep
13:00

Het bokbierfestival is op een prachtige bosrijke omgeving en wordt aangekleed met sfeervolle verlichting, stretchtenten voor de beschutting, een hoofdpodium en een singer-songwriter podium, veel barretjes en foodtrucks. Ook voor de kids is er van alles te doen in Følk & Bøck Lånd Kids, met activiteiten variërend van Oudhollandse spelen en knutselen tot outdoor adventure games. De dag start met De Boktocht, een mbt- of graveltocht die wordt georganiseerd door Wielerclub Twenterand. Inschrijven is al mogelijk via fietssport.nl, zoek op ‘Boktocht 2024’.

Boaz is de eerste artiest die aangekondigd wordt. Deze jonge zanger uit Friesland is regelmatig te zien en te horen bij Vandaag Inside Oranje. Zelfs Johan Derksen is van hem onder de indruk en denkt dat hij met zijn talent zo maar de volgende Danny Vera kan worden. En dat hij talent heeft, is bekend. Eerder dit jaar stond hij al op het podium van Randrock Vriezenveen. Met zijn mix van country, blues en soul steelt hij gegarandeerd ieders hart tijdens Folk & Bock 2024. Aan de rest van het muzikale programma wordt gewerkt! Houd de social media kanalen van MDZK in de gaten. En nogmaals: de toegang is gratis.

wanneer?

22 september 13:00

prijs

Gratis