Open manegedag bij Manege Meinders Manege Meinders is vanaf nu toegankelijk voor iedereen, van elk paardensportniveau. (Foto: Eigen foto)
Datum: tot 20-09-2020
TILLIGTE - Boerderijcampus in Tilligte introduceert op zondag 20 september tijdens de Open Manegedagen een vernieuwde opzet van Manege Meinders.

Op dit volwaardig ruitersportcentrum waar zowel deelnemers van Boerderijcampus als reguliere paardensportliefhebbers kunnen paardrijden, is ook aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

Ruiters van elk opleidingsniveau kunnen daardoor de paardensport beoefenen bij Manege Meinders.

Het doel tijdens de Open Manegedagen is om paardenliefhebbers een leuke dag te bezorgen en mensen kennis te laten maken met de paardensport. Zo kan je deelname aan allerlei activiteiten, rijden op de paarden en er zijn diverse spelletjes voor jong tot oud.

Ook wordt er volop aandacht geschonken aan de vernieuwde opzet. Tijdens een presentatie wordt het nieuwe logo en website onthult en ontvangt Manege Meinders ook het 4-sterrenpredicaat van de FNRS.

De locatie is bij Manege Meinders aan de Westenveldweg 13, Tilligte. Aanvang is van 13.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kijkt u op maneremeinders.nl
Volg ons