Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige Twente FM-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Wierden

Manege de Vossenbos gerenoveerd

Manege20de20vossenbos
Manege de Vossenbos Hoge Hexel
Beeld: Twente FM

WIERDEN – De organisatie van het CSI Outdoor Wierden en het Dutch Youngster Festival zijn de afgelopen weken bezig geweest met de renovatie van de wedstrijdaccommodaties van manege De Vossenbos in Hoge Hexel.


De renovatie van deze accommodaties is een logisch vervolg nadat de KNHS de O-status van het Dutch Youngster Festival heeft overgedragen aan CH de Wolden in Veeningen. Dat het Dutch Youngster Festival haar O-status kwijt is betekent dat de traditionele landenwedstrijden voor jeugdteams dit jaar en volgend jaar niet plaatsvinden bij manege De Vossenbos. Door de renovatie hoopt de organisatie haar O-status weer terug te krijgen, zodat daarna de landenwedstrijden wel weer plaats kunnen vinden op manege De Vossenbos.

Twee keer zo groot én nieuwe all weather-bodem

Voor het buitenseizoen zijn de terreinen gerenoveerd op de manege. ‘’De inrijpiste, de warming-up arena was aan vervanging toe. Het terrein was namelijk versleten’’, aldus Ruben Hofman, voorzitter van Stichting DYF. De tweede warming-up arena is ook gerenoveerd. ‘’De warming-up arena achter de inrijpiste hebben wij uitgebreid. Die is wel twee keer zo groot geworden.’’ Daarnaast is het hoofdterrein van manege De Vossenbos bijgewerkt, en ook wordt dat terrein nog geëgaliseerd.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.