Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige Twente FM-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Wierden

De wijnmakers lanceren Patron 2018

38 2020 wierden wijnmakers20regge20800x533
Goud en zilver voor De Wijnmakers
Beeld: Twente FM

WIERDEN – De Wijnmakers uit Wierden lanceerden hun Patron 2018 op zondag 15 november.


Met deze nieuwe wijn en bewaarfilosofie introduceren Rob Kleinsman, Jeroen Ziel en Robert Spenkelink meteen een uniek concept.

Consumenten die de wijnfles van 1.5 liter Nederlandse Patron 2018 kopen krijgen niet alleen de wijn, maar ook een tienjarig exclusief lidmaatschap van de Patron-club.

Patron 2018 is een rode bewaarwijn die de potentie heeft om zich de komende tien jaar nog verder te ontwikkelen zolang liefhebbers de fles laten liggen. Samen met De Wijnmakers proeven leden jaarlijks net zo lang totdat Patron 2018 op dronk is.

Patron 2018

De wijn is gebotteld om te bewaren en gemaakt om gedronken te worden wanneer deze rijp is. De rode wijn van cabernet noir en cabernet cortis heeft een alcoholpercentage van 14,1 procent. Patron 2018 heeft een beperkte oplage en is verkrijgbaar met eigen flesnummer in een luxe doos met een naslagboekje.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.