Verkeer
Stuur appje
Zoek

Boergondische Markt in Oldenzaal

Boergondische markt
Boergondische markt
Beeld: Twente FM

Het Plechelmusplein in Oldenzaal is vanaf 10 juni iedere maand het bruisende decor van de Boergondische Markt. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van een mix van het bourgondische karakter van Oldenzaal en authentieke 'boerse' streekproducten.

De Boergondische Markt staat in het teken van slow food, streekproducten en boerenproducenten. De producten die rechtstreeks van de Twentse grond komen, verdienen alle lof en waardering zo zeg Jeff van den Biggelaar van Oldenzaal Promotie.

“Producten zoals biologische eieren van Hedevelds Bio Ei, Heerlijk Hereford Vlees van Gert-Jan Maathuis, of de husselsaus, de huisgemaakte mayonaise met tomaat en specerijen, van Jojan van Kersbergen.”

De Boergondische markt is zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op het Plechelmusplein in Oldenzaal.

icon_main_info_white_glyph

Wanneer?

De Boergondische Markt zal elke tweede zaterdag van de maand plaatsvinden, waardoor de data voor de komende maanden al vaststaan: 8 juli, 12 augustus, 9 september, 14 oktober, 11 november en 9 december. Deze nieuwe markt zal naast de wekelijkse warenmarkt plaatsvinden, die elke zaterdag plaatsvindt op de Groote Markt.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.